Кошик
94 відгуків
+380 (97) 038-20-42
+380 (66) 332-47-18
Інтернет-магазин АгроКО
Кошик

Автоклав для консервування, консервування

4 890 ₴

  • Готово до відправки
Автоклав для консервування, консервування
Автоклав для консервування, консервуванняГотово до відправки
4 890 ₴
+380 (97) 038-20-42
  • +380 (66) 332-47-18
+380 (97) 038-20-42
  • +380 (66) 332-47-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Домашній автоклав надійний апарат, перейти на сайт https://agroko.com.ua/ в якому ви легко приготуєте консерви з м'яса, птиці і риби, м'ясні консерви, гриби, згущене молоко і навіть зелений горошок і кукурудзу.

По сравнению с традиционными способами консервирования, автоклав позволяет более чем в два-три раза сократить время заготовки продуктов, а интенсивный режим обработки уничтожает все болезнетворные микроорганизмы и бактерии.

Достоинства домашніх автоклавів:

- приготування при температурі понад 100 °С знищує хвороботворні бактерії та спори на чолі з збудником ботулізму;

- оскільки шкідники знищені, то термін зберігання готової продукції продовжується в кілька разів;

- завдяки все тій же високій температурі продукти готуються швидше, при цьому зберігаючи куди більше кількість вітамінів і мінералів;

- Автоклав покрыт термостойкой краской, и теперь покрытие не пахнет, не горит и не трескается !

-Автоклав оснащен автоматическим клапаном сброса избыточного давления на 5,5 атм. Он самостоятельно будет поддерживать в автоклаве необходимое давление и не даст перегреть продукты. Если рабочее давление превысит показатель в 5,5 атмосферы, то защитный клапан поможет выпустить лишнее давление из автоклава.

Автоклав предназначен для использования только на открытом огне, газовых плитах, горелках, кострах.

Объем автоклава позволяет разместить одновременно 9 литровых или 21 пол-литровую банку.

Витрати на придбання автоклаву окупаються протягом 1-2 сезонів.

 

Процесс Автоклавирования (стерилизации):

1 Заповнюємо на 1/3 стійку термометра машинним або соняшниковою олією і встановлюємо термометр

2 Ставимо заповнені і закатані банки(літрові в 2 ряди по 5 штук півлітрові в 3 ряди по 7 штук) між собою та між рядами банки нічим не перекладати

3 Заповнюємо автоклав водою так щоб верхня банку була покрита водою шаром 1.5-2 см

4 Закриваємо кришку автоклава і автомобільним насосом накачуємо тиск 1 атм і візуально з допомогою мильної піни а також на слух перевіряємо автоклав на предмет герметичності(особливо в місцях установки манометра і прокладки)

Герметичность автоклава имеет очень большую роль (она обязательна)

Банки не должны иметь ни трещин ни пузырьков воздуха в стекле (иначе они полопаются)

5 Нагреваем автоклав так, чтобы температура достигла 115 градусов и с этого момента засекаем время(время варки 20-40 мин в зависимости от огня и продукта консервирования) температура во время варки может подняться до -120 градусов а давление до 4.5 атм

6 Выключив автоклав даём ему остыть до температуры 30-40 градусов (не допускайте резких перепадов температуры - может произойти разгерметизация банок)

7 Тільки після остигання через золотник обережно стравите повітря і відкрийте автоклав

Рекомендуємо для отримання досвіду з роботою автоклава зробити пробне консервування 1-2 банки.

В комплект входить: запобіжний клапан на 5,5 атмосфер термометр, манометр та інструкція для користувача.

 

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
ТипАвтоклав
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм12 л
Джерело нагрівуЗовнішній
Максимальний робочий тиск6 МПа
Максимальна робоча температура120 град.
Товщина стінок1.8 мм
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 890 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner