
Лабораторна зернова млин
1 999 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- +380 (66) 332-47-18
Лабораторна зернова млин дозволяє підготувати точно отвешенное кількість продукту шляхом його подрібнення, більше на сайті https://agroko.com.uaперед дослідженнями, метою яких, як правило, є уточнення вологісних показників, а також визначення складу і будови речовин навішування з використанням методів хімічного аналізу або інфрачервоної спектроскопії.
Переваги і характеристики
Подрібнення продуктів в млинах ЛЗМ здійснюється ножем, виготовленим з інструментальної сталі. За рахунок спеціалізованого хімічного складу і унікальною термообробки матеріал ріжучого елемента володіє рідкісним поєднанням властивостей — високими твердістю і міцністю одночасно.
Ємність розмельне камери млина виконана з сучасного високотехнологічного пластику на основі полістиролу з високою швидкістю теплопередачі, що дозволяє своєчасно відводити тепло від проби, запобігаючи тим самим втрати вологи, здатні негативно вплинути на результати при визначенні вологості.
Вал двигуна млина ЛЗМ обертається зі швидкістю не менше ніж 23 тис. оборотів в хвилину (на холостому ходу). Такі характеристики забезпечують якісне подрібнення, аж до розміру частинок, при якому на ситі з отворами 0,8 мм залишається не більше 10% від усієї кількості крупиць проби (при масі наважки 20 грам).
Для захисту млини від руйнування і збільшення терміну служби привід обладнаний виброустойчивыми підшипниками.
Технічні характеристики
Час розмелювання наважки масою 20г |
45 з |
Залишок на ситі №08 (при масі наважки 20г) не більше |
10% |
Режим роботи - циклічний |
5хв роботи 10 хв перерва |
Емкость стакана |
100см³ |
Масса размалываемого продукта, не более |
50 г |
Скорость вращения вала при холостом ходе, не менее |
23000 об/мин |
Потребляемая мощность, не более |
230 Вт |
Напряжение, частота, сила тока, В/Гц/А |
220/50/1,0 |
Габаритные размеры (диаметр х высота), мм |
140 х 205 |
Масса, не более |
1,2 кг |
Гарантия |
1 год |
Работа с мельницей:
1. Засыпьте навеску в стакан размольной камеры.
2. Оденьте и плотно затяните вращающуюся крышку камеры.
3. Подключите штепсельную вилку мельницы к розетке.
4. Нажмите клавишу выключателя для включения мельницы на 30—50 секунд.
5. Відключіть обладнання, змінивши положення вимикача на протилежне.
6. Повністю обесточьте прилад, витягнувши вилку з розетки.
7. Відкрутіть і зніміть кришку камери.
8. Висипте розмелений продукт в призначену для цього спеціальну ємність.
9. Очистіть пензликом склянку і кришку камери від прилиплих компонентів проби.
Після подрібнення всіх проб необхідно очистити доступні поверхні лабораторної млини ЛЗМ серветкою.
Гарантія - 1 рік.
- Ціна: 1 999 ₴